Season Delights by Samsara

Toamna ne aduce roade și în bucătăriile restaurantelor! La Samsara au lansat de curând un nou meniu și odată cu el și niște combinații interesante de preparate, care vin însoțite și cu o recomandare de băutură care să completeze experiența culinară. Pe toate le puteți comanda în exclusivitate de pe Tazz.

Eu am încercat două dintre aceste combinații de meniu. Primul, Lunchtime indian trip, a avut o supă indiană picantă, un Thai curry verde la felul principal și la desert sticky toffee pudding. Supa este foarte aromată, turmericul și curry-ul se simt puternic, și este și foarte picantă, deci dacă vă place mâncarea hot and spicy, încercați supa acesta. La Thai curry mi-a plăcut că a avut sos din abundență, iar caramelul din desert a fost preferatul meu din acest meniu. Recomandarea de băutură a fost o bere de ghimbir, cu o aromă puternică și energizantă.

Cea de a doua variantă de meniu a fost Light and veggie: o supă cremă raw orientală, o tartă Tatin cu sfeclă și brânză de capră, iar la desert mălai dulce cu mascarpone cu lime și fructe de pădure. Băutura asortată a fost un Fresh Cleanse. La acest meniu mi-a plăcut mult supa, care m-a surprins prin prospețime, mi-a plăcut combinația de gusturi dulce și sărat din tartă, iar desetul mi s-a părut grozav. Mălaiul a fost pufos și aerat, fructele îl învăluiau cu dulceața lor, iar crema de mascarpone cu lime echilibra prin prospețime întreg preparatul.

Dacă sunteți în căutare de preparate vegetariene sau dacă vreți să încercați niște gusturi noi și exotice, încercați meniurile acestea de la Samsara. Sunt curioasă vouă cum vi se par, așa că aștept feedback-ul vostru!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.