La mulți ani, Cimbru Restaurant!

Prietenii mei de la Cimbru au împlinit 2 ani de când au deschis ușile restaurantului lor, prilej cu care au hotărât să pregătească un meniu special de toamnă, inspirat din gusturile copilăriei și care ne amintește de bunici.
Mi-ar fi plăcut și m-aș fi bucurat pentru ei ca această aniversare să aibă loc fix Acasă la Cimbru, să ne adunăm cu toții acolo la ei și să ne hrănim cu energia minunată a micului lor restaurant, dar și cu toate bunătățile pe care le pregătesc cu atât de multă dedicare.

În condițiile actuale, când dacă și chiar dacă ne iubim trebuie să stăm departe unii de alții, s-au unit cu cei de la Tazz și au hotărât să trimită meniul aniversar spre noi, cei norocoși că locuim în Cluj.

Așadar, vă invit cu drag să vă comandați meniul special de la Cimbru prin Tazz și să savurați o porție de zacuscă proaspătă, direct din ceaun, cu foccacia, apoi carne la garniță cu varză murată frecată cu ulei, iar la desert o porție de pancove, cunoscute și sub numele de minciunele sau scorușe sau scorvege sau ciurigăi. Oricum le ziceți, vă asigur că sunt delicioase!

Pozele sunt grăitoare și creatoare de poftă, așa că vă urez de pe acum poftă bună!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.