Bătălia gusturilor la Cookera. Franțuzesc versus Asiatic

Cunoașteți sentimentul acela când comanzi mâncare dintr-un loc nou? Este un amestec de curiozitate și neliniște, pentru că nu știi niciodată dacă urmează să fii fericit sau dezamăgit. 🤣

Așa m-am simțit când am comandat pentru prima dată de la Cookera. Am nimerit tocmai în ziua în care au organizat o ”bătălie” a gusturilor între bucătarii lor, o luptă între un meniu franțuzesc și unul asiatic.

𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗜𝘀𝘁𝘃𝗮𝗻 𝗞𝗼𝘇𝗼𝗰𝘀𝗮 a pregătit meniul franțuzesc: supă cremă franțuzească de conopidă cu praz și năut prăjit, iar ca fel principal prepeliță la cuptor în ”cuib” de cartofi prăjiți și sparanghel, cu sos de vin roșu și prune confiate.

𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗙𝗮𝘁𝘆𝗼𝗹 a pregătit meniu asiatic: drac de mare cu yasai itame (adică legume stir fry) și sos miso, iar la desert un mousse de ciocolată albă, cu pudră matcha în pachețele de inari și jeleu de ghimbir murat.

În mod evident, am comandat amândouă meniurile, așa că pot să vă spun că bătălia a fost foarte strânsă! Mi-a plăcut extrem de mult prepelița, dincolo de aspectul surprinzător pe care l-a avut preparatul, în special pentru delivery, combinația de gusturi a fost desăvârșită, carnea fragedă a fost completată perfect de dulceața sosului de vin roșu cu prune confiate. În partea cealaltă, prospețimea și lejeritatea mousse-lui de ciocolată albă, alături de textura ușor crocantă a pachețelului de inari, te cuceresc și te lasă cu sentimentul că parcă, parcă ai mai mânca o porție.

Așadar, repercursiunile acestui război culinar ne plasează pe noi în postura fericiților câștigători, pe de o parte pentru că avem șansa de a ne bucura de cele două meniuri speciale pe care le puteți comanda de pe Tazz, iar pe de altă parte că am mai descoperit o locație pe care o putem trece în lista noastră de preferințe și recomandări.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.